sport

FCSB – Universitatea Craiova, Live video ora 21:30. Primul examen fără Ouzounidis. Echipele probabile

FCSB – Universitatea Craiova, Live video ora 21:30. Primul examen fără Ouzounidis. Echipele probabile
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meciul FCSB – Universitatea Craiova are loc duminică, 25 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din Liga 1, fiind considerat evenimentul principal al acestei runde. Universitatea Craiova a plecat cu dreptul, 1-0 pe teren propriu cu FC Argeş, bucureştenii au revenit cu un egal alb de la Botoşani.

Unde se joacă meciul FCSB – Universitatea Craiova

Confruntarea FCSB – Universitatea Craiova se dispută duminică, 25 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 2-a din Liga 1 şi fiind vorba despre jocul vedetă al rundei este de aşteptat ca în tribune să ia loc minim zece mii de spectatori, pentru că sunt aşteptaţi şi susţinători ai echipei oltene.

Conducerea FCSB a reuşit să facă pace de curând cu liderii galeriei şi aceştia au promis revenirea în număr mare la meciuri. La partida cu Şahtior Karagandy, din turul 1 preliminar al Conference League, ei s-au ținut de cuvânt şi la joc au asistat circa 4.000 de spectatori. Acum se estimează că numărul va fi mult mai mare.

Cine televizează partida FCSB – Universitatea Craiova

Partida FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, 25 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, în etapa a 2-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Bucureşti, vremea este caniculară, fără precipitaţii, dar la ora partidei temperatura va scădea sub 30 de grade, undeva între 27-28 de grade. Condiţii destul de bune pentru un meci de asemenea calibru, care a fost încredinţat lui Istvan Kovacs, unul dintre cei doi arbitri români prezenţi la EURO 2020.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea FCSB – Universitatea Craiova

Dinu Todoran, cel care figurează în organigrama clubului FCSB drept antrenor principal, a primit o importantă gură de oxigen prin reapariţia după mai bine de trei luni a internaţionalului Florinel Coman, accidentat în partida România – macedonia de Nord din preliminariile CM 2022. El a jucat ultimele 20 de minute în meciul din Conference League şi acum ar putea mai mult spaţiu. În rest, rămân out Olaru, Şut şi Miron, iar portarul Târnoveau e cu naţionala olimpică la Tokyo.

La craioveni, acelaşi probleme, cu Paul Papp continuându-şi recuperarea şi cu Ştefan Bairam încă nerefăcut complet, dar ar putea totuşi lua loc pe bancă. În rest, nu sunt probleme de lot şi oltenii au mare nevoie de un rezultat pozitiv înaintea returului din Conference League, acasă cu Laci, în faţa căreia au pierdut în Albania cu 1-0.

Echipele probabile în FCSB – Universitatea Craiova

FCSB: A. Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovici – Moruțan, Ov. Popescu, Vână – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Dinu Todoran
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, V. Găman, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Bic – Gustavo, Nistor, A. Ivan – Koljici. Antrenor: Dragoș Bon

Cutremur în Bănie: grecul Marinos Ouzounidis a fost demis!

FCSB a făcut un meci slab cu kazahii de la Şahtior Karagandy în Conferenece League, câştigând doar cu 1-0 şi fiind la un pas de a fi egalată în ultimele minute. Becali i-a pus deja la index pe nou veniţii Vucur şi Ondrasek şi a preferat în a doua parte să îi bage pe Musi, 17 ani, şi Ianis Stoica, 18 ani, dereglând complet mecanismul echipei.

La Craiova e şi mai rău. Patronul Mihai Rotaru l-a demis pe antrenorul elen Marinos Ouzounidis după eşecul de la Laci şi la meciul cu FCSB pe bancă va sta interimarul Dragoş Bon, care a mai avut acest rol, fără a pierde vreun meci, înainte de venirea grecului. În plus, vedeta echipei, Alex Cicâldău, a fost vândut la Galatasaray pentru 6,5 milioane euro,.

Cote la pariuri pentru jocul FCSB – Universitatea Craiova

Bookmakerii acordă credit celor de la FCSB, mai ales acum când la Universitatea Craiova nu e deloc linişte şi oltenii au rămas şi fără un om de bază. 2,10 e cota în favoarea FCSB faţă de 3,40 cât au primit juveţii. Un gol al acestora are cotă bună, 1,45.

Ultimele două confruntări directe la Bucureşti au însemnat un egal şi o victorie pentru Universitatea Craiova, dar ele nu au făcut altceva decât să întrerupă o serie lungă de eşecuri consecutive ale oltenilor în partidele cu FCSB, care i-a bătut cam pe unde i-a prins.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top