sport

Cum putem să atragem norocul? Două metode simple și eficiente recomandate de Lidia Fecioru pentru a avea succes în toate

Cum putem să atragem norocul? Două metode simple și eficiente recomandate de Lidia Fecioru pentru a avea succes în toate
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, potrivit Antena 3, două metode dintre cele mai simple metode pentru a face norocul să nu ne părăsească.

Aceasta a pecizat că putem nu doar să atragem norocul, dar să-l și alungăm. Cel mai frecvent, acest lucru se întâmplă când ne panicăm. Norocul se sperie și el și ne părăsește.

Cum putem să atragem norocul? Două metode simple și eficiente recomandate de Lidia Fecioru pentru a avea succes în toate

De exemplu, în momentul în care spunem „norocul meu că eram acolo în acel moment”, e exact ceea ce face ca acesta să fie cu noi. Practic, l-am chemat cu gândul.

În schimb, panica alungă norocul. În momentul în care simțim frică, începem să avem rețineri și ne închidem energiile. Atunci, norocul ne ocolește.

Din acest motiv se spune „de ce ți-e frică, nu scapi”. La fel, mai spunem „hai, Doamne, ajută!” sau „să fie într-un ceas bun!”, moment în care atragem binele.

Cum chemăm norocul?

Lidia Fecioru a explicat că norocul poate fi invocat. În momentul în care avem nevoie, putem să spunem unele fraze care să-l cheme. De exemplu, putem repeta cu înverșunare „sunt norocos!.”

„Oamenii, când au un necaz, încep şi zic: N-am avut noroc; Este imposibil să câştig la loto. Ce au făcut? Şi-au anulat norocul, în loc să zică că sunt norocoşi,” a spus bioenergoterapeutul.

„Este foarte important să avem recunoştinţă. Putem fi norocoşi în dragoste şi să nu avem noroc în celelalte. Trebuie să preţuim la fel de mult că suntem sănătoşi,” a adăugat.

Lidia Fecioru a explicat că, și dacă se întâmplă lucruri mai puțin plăcute, trebuie să avem încredere să sunt trecătoare. Nu trebuie să ne panicăm la gândul că vom păți la fel și data viitoare, pentru că sunt multe șanse să alungăm norocul și să se întâmple chiar la fel.

Trebuie să spunem „să dea Dumnezeu să se ţină norocul de mine, să nu mă părăsească”.

Gândirea pozitivă, calea către noroc

A doua metodă de atragere a norocului dezvăluită de bioenergoterapeut este atitudinea pozitivă. Trebuie să ne controlăm sentimentele negative. Dacă sentimente ca invidia și răutatea ne stăpânesc, nu vom avea noroc nici noi, nici ceilalţi.

„Sunt foarte multe femei care spun tot timpul că ele nu au găsit un bărbat bun. De ce? Pentru că toată viaţa le-a fost frică să nu cumva să nu găsească ce-şi doresc cu adevărat. Deci, nu construiesc pe pozitiv, ci pe negativ,” a subliniat Lidia Fecioru.

„Oamenii trebuie să renunţe la gândurile negative dacă vor ca norocul să se apropie de ei. Trebuie să schimbăm ceva la noi, la modul de gândire, la modul de a fi, pentru că degeaba îmi pun eu altă rochie, dacă interiorul meu rămâne la fel,” a adăugat.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top