sport

Cristi Dulca știe unde a greșit Mirel Rădoi: „Acolo îl văd pe Marius Marin, dă cel mai bun randament!” Ce zice de fiul Marco Dulca

Cristi Dulca știe unde a greșit Mirel Rădoi: „Acolo îl văd pe Marius Marin, dă cel mai bun randament!” Ce zice de fiul Marco Dulca
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România a pierdut clar meciul cu Coreea de Sud, scor 0-4, iar Cristi Dulca știe unde a greșit Mirel Rădoi: selecționerul naționalei de fotbal feminin crede că locul lui Marius Marin e la mijlocul terenului.

După eșecul de duminică, Cristi Dulca a făcut o „radiografie” sinceră și a vorbit și despre evoluția fiului Marco.

Duelul decisiv dintre România și Noua Zeelandă va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 11:30 (ora României), la Sapporo.

Cristi Dulca, după România – Coreea de Sud 0-4: „Pe Marius Marin îl văd mijlocaș central!”

Fost jucător în Coreea de Sud, Cristi Dulca a subliniat că adversarii României au jucat precum niște „roboți”.

„Golurile s-au iscat din posesia prelungită a celor din Coreea de Sud. Marco nu a jucat rău. A greșit o singură pasă când a primit o minge în zona centrală. După ce au rămas în zece oameni a fost greu. Alergi foarte mult și e un efort mare. Pe Marius Marin îl văd mijlocaș central. Acolo dă cel mai bun randament. Nu punem greșeala autogolului. Se întâmplă. Nu trebuie să facă o analiză a acestui meci pentru că nu ai ce să zici. V-am spus că va fi un joc dificil, cu niște roboți. Coreenii sunt roboți. Reveneau repede, recupereau repede, posesie bună”, a spus fostul jucător al Rapidului, la Digi Sport.

Pentru a ajunge în sferturi la Jocurile Olimpice, România este obligată să bată Noua Zeelandă, care a pierdut cu Honduras, scor 2-3, iar Cristi Dulca știe cum ne putem califica.

„Mirel ar trebui, în momentul de față, să uite repede acest joc. Peste trei zile ai partida. Au fost foarte multe greșeli personale, poate pe fond de oboseală sau să dăm vina pe umezeală sau pe nu știu ce. Ar trebui să se focuseze pe meciul cu Noua Zeelandă și să ieșim din grupă. Noua Zeelandă a bătut Coreea de Sud. Coreea a dominat tot meciul și, în minutul 75, a marcat Noua Zeelandă și a câștigat. Sunt meciuri diferite, șansele sunt de partea noastră, dacă știm să ieșim din starea asta în care suntem după ce am pierdut acest joc”, a mai afirmat Cristi Dulca.

The post Cristi Dulca știe unde a greșit Mirel Rădoi: „Acolo îl văd pe Marius Marin, dă cel mai bun randament!” Ce zice de fiul Marco Dulca appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top