sport

Cornel Dinu i-a desființat pe jucătorii lui Mirel Rădoi și a închis televizorul: „Mi-a fost rușine că sunt român! A fost ceva înfiorător”

Cornel Dinu i-a desființat pe jucătorii lui Mirel Rădoi și a închis televizorul: „Mi-a fost rușine că sunt român! A fost ceva înfiorător”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Cornel Dinu a avut o reacție dură după eșecul la scor al României în fața Coreei de Sud, scor 0-4, iar fostul mare fotbalist a recunoscut că n-a văzut până la final partida de la Jocurile Olimpice.

Fostul antrenor al lui Dinamo a rămas șocat de diferența de pe care a văzut-o pe teren, caracterizând jocul echipei noastre drept „înfiorător”.

Duelul dintre România și Coreea de Sud a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Cornel Dinu, reacție dură după eșecul României: „Mi-a fost frică de un 10-0!”

„Am văzut până la 2-0, după mi-a fost frică de un 10-0. A fost un fel de șoarecele și pisica. M-am speriat la ce nivel am ajuns. Demult n-am mai văzut o atât de mare diferență din toate punctele de vedere între două echipe, care una a practicat fotbalul așa cum se joacă la ora actuală și cealaltă, o echipă făcută la propriu, la figurat, la mișcare, la ocuparea terenului… ceva înfiorător.

O atât de mare diferență de mișcare, execuție, de ocupare a terenului, de strategie de joc. Înfiorător de departe suntem de un fotbal mediu. Coreea de Sud are un fotbal mediu. Ei sunt competenți și foarte serioși în ceea ce fac, ceea ce nu e cazul nostru. Acum văd că e toată Federația acolo, e și ‘karate kid’, și ‘vulcanizatorul’, e și ‘Burlanu’. Ce or face ei? Ce or înțelege ei, săracii de ei? Mie mi-a fost rușine că sunt român asistând la acest joc”, a spus Cornel Dinu, conform GSP.

La Jocurile Olimpice, primul criteriu de departajare este golaverajul general, acolo unde România stă cel mai rău, fiind pe ultimul loc în grupă.

Clasamentul Grupei B:

1. Coreea de Sud – 3p
2. Honduras – 3p
3. Noua Zeelandă – 3p
4. România – 3p

The post Cornel Dinu i-a desființat pe jucătorii lui Mirel Rădoi și a închis televizorul: „Mi-a fost rușine că sunt român! A fost ceva înfiorător” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top