sport

Clauza uriașă pe care Galatasaray a pus-o în contractul lui Alexandru Cicâldău. Românul este captiv pentru următorii 5 ani

Clauza uriașă pe care Galatasaray a pus-o în contractul lui Alexandru Cicâldău. Românul este captiv pentru următorii 5 ani
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Contractul cu Galatasaray reprezintă o reușită importantă pentru Alexandru Cicâldău (24 de ani). Românul a semnat pe 5 sezoane cu formația turcă, însă și clauza de reziliere este una uriașă.

Mijlocașul român are o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro, o sumă colosală.

Galatasaray a emis un comunicat în cazul transferului lui Cicâldău în care specifică că transferul costă 6,5 milioane de euro, iar banii vor fi plătiți în următorii trei ani. Univeristatea Craiova va primi și 20% dintr-un eventual transfer al jucătorului.

Clauza uriașă pe care Galatasaray a pus-o în contractul lui Alexandru Cicâldău. Românul este captiv pentru următorii 5 ani

Pe parcursul celor 5 ani de contract, românul va încasa câte un milion de euro în fiecare sezon.

Galatasaray a decis de asemenea să-i treacă lui Cicâldău în contract o clauză uriașă de reziliere, de 25 de milioane de euro.

Totodată, Farul Constanța va încasa o sumă importantă din acest transfer. Clubul lui Gheorghe Hagi va primi 2 milioane de euro, având în vedere că Cicâldău s-a format la FC Viitorul, înainte ca formația din Ovidiu să fuzioneze cu Farul.

Alexandru Cicâldău, mesaj emoționant după transferul la Galatasaray!

Românul este convins că fosta sa echipă va reuși să treacă mai departe în Conference League.

Încurajările lui Cicâldău vin în contextul în care albanezii de la KF Laci au învins, scor 1-0, în turul celei de-a doua runde a preliminariilor.

„Bună seara tuturor! Aș vrea să mulțumesc suporterilor, staff-ului și, în special, jucătorilor. Ați fost ca o familie pentru mine în acești trei ani, unde am trăit și momente bune, și momente mai puțin bune.

Practic ați fost ca o familie, unde m-am simțit foarte bine. Pe această cale aș vrea să vă mulțumesc pentru ce mi-ați oferit fiecare în parte și pentru gândurile bune pe care mi le-ați oferit, mai ales atunci când nu era o perioadă tocmai bună. Am mare încredere în echipă, în colegi și în suporterii echipei și sunt sigur că anul acesta o să faceți o figură foarte frumoasă”, a fost mesajul transmis de Cicâldău.

 

The post Clauza uriașă pe care Galatasaray a pus-o în contractul lui Alexandru Cicâldău. Românul este captiv pentru următorii 5 ani appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top