sport

Ce mai face Marius Alexe, după ce cariera sa de jucător a fost măcinată de accidentări! Fostul fotbalist de la Dinamo și Sassuolo, surprins la mare | FOTO EXCLUSIV

Ce mai face Marius Alexe, după ce cariera sa de jucător a fost măcinată de accidentări! Fostul fotbalist de la Dinamo și Sassuolo, surprins la mare | FOTO EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Alexe, unul dintre puținii jucători români care au ajuns să joace în Serie A, pare că a lăsat în spate cariera sa de jucător și își vede în continuare de viața personală. În ultima perioadă petrecută pe teren, Alexe a suferit numeroase accidentări.

El a fost surprins recent pe litoralul românesc, la scurt timp după ce a făcut o baie în Marea Neagră.

Deși nu se mai află sub contract cu vreun club din decembrie 2019,  Marius Alexe are în continuare un fizic de invidiat.

Ce mai face Marius Alexe, după ce cariera sa de jucător a fost măcinată de accidentări! Fostul fotbalist de la Dinamo și Sassuolo, surprins la mare

Ultima echipa la care a jucat Alexe este FC Argeș, în timp ce echipa din Pitești se lupta pentru promovare. Alături de UTA Arad, piteștenii au promovat la capătul acelui sezon în primul eșalon al fotbalului românesc.

Atacantul a mai jucat în trecut la Concordia Chiajna, dar în trecut a mai jucat la Karabukspor (Turcia), Aris Limassol (Cipru), FK Podbrezova (Slovacia) și Dinamo.

Vârful carierei pare că l-a atins în Italia. După ce Sassuolo a promovat în Serie A, în 2013, românul a fost împrumutat de formația din Moderna de la Dinamo pentru 500 de mii de euro.

Alexe a stat în Italia doar un sezon, apoi s-a întors la Dinamo, de unde a plecat în Turcia.

31 de ani are Marius Alexe.

100 de mii de euro este cota de piață a lui Marius Alexe, conform Transfermartk.com.

 

The post Ce mai face Marius Alexe, după ce cariera sa de jucător a fost măcinată de accidentări! Fostul fotbalist de la Dinamo și Sassuolo, surprins la mare | FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top