sport

Ce costum a avut ginerele Toni Iuruc când i-a îndeplinit visul Simonei Halep de a deveni soție! FOTO EXCLUSIV

Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep (29 de ani, locul 10 WTA) s-a căsătorit, în secret, cu Toni Iuruc. Iar soțul Simonei Halep a „furat” privirile cu un costum special.

Simona Halep și Toni Iuruc au petrecut, alături de invitați, la vila lor din Izvorani.

Nunta a avut loc vineri, 23 iulie, iar petrecerea a început în jurul orei 19:30.

Ce costum a avut ginerele Toni Iuruc când i-a îndeplinit visul Simonei Halep de a deveni soție

Toni Iuruc a fost îmbrăcat cu o cămașă albă peste care a purtat un sacou în dungi de culoare bleumarin. Totodată, soțul Simonei Halep a purtat o pereche de pantaloni eleganți.

În ziua nunții, Toni Iuruc a fost foarte ocupat. După ce a fost la o frizerie de pe Calea Floreasca,Toni Iuruc a plecat spre Mall Băneasa, de unde și-a cumpărat un costum și o cămașă de la Zara, apoi și-a dus mașina la spălătorie, un Mercedes Clasa S.

Cum a apărut la nunta Simonei Halep cel mai important om din cariera ei: fratele ei, Nicolae Halep (33 de ani).

Dani Caramihai e nașul cuplului Simona Halep – Toni Iuruc. Omul de afaceri e co-proprietar al unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din România: Fratelli. În trecut, el dezvăluia ce calități trebuie să dețină un antreprenor pentru a avea succes: „În primul rând, să nu fii fricos, asta ca să nu spun că trebuie să ai curaj. E un business care are multă adrenalină de toate felurile. Tentaţii mari, stârneşte multe invidii, gelozii. E un business asumat. Dar l-am simţit dintotdeauna. Ţin minte că la 20 de ani am văzut filmul Coctail cu Tom Cruise. Şi ţin minte că le-am spus unor veri de-ai mei: la 30 de ani vreau să am şi eu un bar din ăsta. De afacerea asta trebuie să te ţii şi să-ţi placă. În momentul în care eşti tentat doar de bani, faci greşeli”.

 

The post Ce costum a avut ginerele Toni Iuruc când i-a îndeplinit visul Simonei Halep de a deveni soție! FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top