sport

Căpitanul Marius Marin, afectat după autogolul din România – Coreea de Sud, la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „A fost o seară neagră! Se întâmplă și la jucători mai mari”

Căpitanul Marius Marin, afectat după autogolul din România – Coreea de Sud, la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „A fost o seară neagră! Se întâmplă și la jucători mai mari”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Marin, mijlocașul în vârstă de 22 de ani de la Pisa, a înscris în propria poartă în meciul dintre România și Coreea de Sud, scor 0-4, și speră ca tricolorii să se revanșeze în ultimul meci din grupă, cel cu Noua Zeelandă.

România și Coreea de Sud s-au întâlnit în cel de-al doilea meci din Grupa B de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar coreenii s-au impus cu scorul de 4-0, în timp ce tricolorii au avut un autogol în minutul 27, prin Marius Marin, și un cartonaș roșu pentru Ion Gheorghe, în minutul 45+1.

La finalul partidei, Marius Marin a pus acest rezultat și pe seama ghinionului, dar și a neatenției tricolorilor. În ciuda rezultatului de pe tabelă, fotbalistul susține că el și coechipierii săi au intrat montați pe teren pentru a obține victoria.

Marius Marin, afectat după autogolul din România – Coreea de Sud, la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Căpitanul României se gândește deja la meciul viitor, cel cu Noua Zeelandă, programat miercuri, 28 iulie, de la ora 11:30, care va decide calificarea în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

„A fost un meci greu, am început bine primele 15 minute, s-a văzut că am vrut victoria, dar a fost o seară neagră. Am avut puțin ghinion, cel puțin eu la autogolul pe care l-am dat, după a venit acel roșu, dar sperăm să trecem cât mai repede peste meciul ăsta, pentru că mai avem un meci decisiv cu Noua Zeelandă. De mâine ne vom gândi la acest meci, pentru că ne dorim să trecem mai departe.

Se întâmplă și la jucători mai mari, dar trebuia să strângem rânduri. Nu e nimic, se întâmplă, trebuie să ne gândim la următorul meci”, a spus Marius Marin, la TVR.

Mirel Rădoi, sincer după eșecul cu Coreea de Sud la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Am suferit o umilință!”

The post Căpitanul Marius Marin, afectat după autogolul din România – Coreea de Sud, la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „A fost o seară neagră! Se întâmplă și la jucători mai mari” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top