sport

Așa ceva n-au mai trăit la FCSB! Cum au sărbătorit jucătorii lui Gigi Becali alături de Peluza Nord, după victoria cu Universitatea Craiova | FOTO&VIDEO

Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Peluza Nord s-a întors la meciurile celor de la FCSB și în Liga 1, iar entuziasmul a fost unul pe măsură după victoria roș-albaștrilor cu Craiova, scor 4-1. Tribuna a doua a fost bine populată, iar în galerie s-a simțit iar atmosfera unui mare meci.

ProSport a surprins imagini superbe după succesul echipei lui Dinu Todoran: jucătorii de la FCSB au cântat minute bune alături de suporteri, sărbătorind minute în șir prima mare victorie importantă din această ediție de campionat.

Peste 10.000 de fani au venit la derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, o cifră la care nici măcar gazdele nu se așteptau, din moment ce mai puțin de 6.000 de oameni au fost prezenți la partida cu Șahtior Karagandy.

Așa au sărbătorit jucătorii și fanii de la FCSB victoria cu Universitatea Craiova

La debutul în Liga 1 și la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de șase ani, Rapid a adunat aproape 15.000 de suporteri la duelul cu Chindia, însă și fanii roș-albaștri s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Peluza Nord a fost la datorie la primul meci de pe teren propriu al favoriților, iar jucătorii și suporterii au sărbătorit momente bune succesul de duminică, amintind de perioada în care și Peluza Sud era prezentă pe Arena Națională.

De altfel, Florin Tănase a văzut ultima parte a meciului chiar din galerie, asta după ce Octavian Popescu a făcut un gest similar joi. Atunci, „perla” lui Gigi Becali a stat alături de ultrași în ultimele minute ale meciului cu Șahtior Karagandy, din preliminariile Conference League.

The post Așa ceva n-au mai trăit la FCSB! Cum au sărbătorit jucătorii lui Gigi Becali alături de Peluza Nord, după victoria cu Universitatea Craiova | FOTO&VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top