sport

Alexandru Cicâldău, mesaj emoționant după transferul la Galatasaray! Ce le transmite oltenilor: „Ați fost ca o familie pentru mine” | VIDEO

Alexandru Cicâldău, mesaj emoționant după transferul la Galatasaray! Ce le transmite oltenilor: „Ați fost ca o familie pentru mine” | VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Alexandru Cicâldău (24 de ani) a fost prezentat oficial la Galatasaray. El a semnat cu echipa din Turcia un contract valabil pentru următorii 5 ani, iar după ce s-a pozat în tricoul noului său club, mijlocașul a avut un mesaj pentru Universitatea Craiova.

Românul este convins că fosta sa echipă va reuși să treacă mai departe în Conference League.

Încurajările lui Cicâldău vin în contextul în care albanezii de la FK Laci au învins, scor 1-0, în turul celei de-a doua runde a preliminariilor.

Alexandru Cicâldău, mesaj emoționant după transferul la Galatasaray! Ce le transmite oltenilor: „Ați fost ca o familie pentru mine”

Totodată, Alexandru Cicâldău este optimist pentru că Universitatea Craiova a reușit să obțină două trofee în acest an: Cupa României și Supercupa României.

„Bună seara tuturor! Aș vrea să mulțumesc suporterilor, staff-ului și, în special, jucătorilor. Ați fost ca o familie pentru mine în acești trei ani, unde am trăit și momente bune, și momente mai puțin bune.

Practic ați fost ca o familie, unde m-am simțit foarte bine. Pe această cale aș vrea să vă mulțumesc pentru ce mi-ați oferit fiecare în parte și pentru gândurile bune pe care mi le-ați oferit, mai ales atunci când nu era o perioadă tocmai bună. Am mare încredere în echipă, în colegi și în suporterii echipei și sunt sigur că anul acesta o să faceți o figură foarte frumoasă”, a fost mesajul transmis de Cicâldău.

Vei fi mereu unul dintre noi, Cic! 👏#AlexCicaldau pic.twitter.com/c3NsN7iXe7

— Universitatea Craiova (@OfficialUCV) July 24, 2021

Galatasaray plătește șase milioane de euro echipei din Bănie pentru transferul românului. La această sumă se mai adaugă și 20 de procente dintr-o viitoare mutare a mijlocașului.

Alexandru Cicâldău va încasa 1,1 milioane de euro pe sezon în Turcia, iar Galatasaray a trecut în contractul cu românul o clauză uriașă: 25 de milioane de euro.

The post Alexandru Cicâldău, mesaj emoționant după transferul la Galatasaray! Ce le transmite oltenilor: „Ați fost ca o familie pentru mine” | VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top