sport

Alex Pașcanu, cu moralul la pământ: „O lecție de viață!” Mesaj pentru jucătorii României: „Să nu se mai întâmple asta!”

Alex Pașcanu, cu moralul la pământ: „O lecție de viață!” Mesaj pentru jucătorii României: „Să nu se mai întâmple asta!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România a pierdut la scor duelul cu Coreea de Sud, scor 0-4, iar Alex Pașcanu, cu moralul la pământ, speră să nu mai treacă printr-o astfel de umilință.

Pașcanu a recunoscut că partida de duminică a fost una de coșmar și crede că jucătorii lui Mirel Rădoi au avut parte de o „lecție de viață”.

România și Coreea de Sud s-au întâlnit în cel de-al doilea meci din Grupa B de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar coreenii s-au impus cu scorul de 4-0. Pentru a ajunge în sferturi la Jocurile Olimpice, România este obligată să bată Noua Zeelandă, care a pierdut cu Honduras, scor 2-3.

Alex Pașcanu, după România – Coreea de Sud 0-4: „O lecție de viață! Nu ne-a ieșit nimic”

Alex Pașcanu știe ce trebuie să învețe jucătorii României după partida pierdută categoric la Jocurile Olimpice. La fel ca fundașul prezent și la Euro U21, Mirel Rădoi a avut și el un discurs sincer și a recunoscut lecția de fotbal predată de către coreeni.

„Trebuie să încercăm să revenim. Nu ne-a ieșit nimic azi, dar trebuie să fim încrezători. E o lecție de viață, trebuie să învățăm toți și să nu se mai întâmple așa ceva”, a spus Alex Pașcanu, la TVR.

Fotbalistul lui Mirel Rădoi este deja cu gândul la partida decisivă cu Noua Zeelandă: „O să fie un meci care pe care, poate într-un fel e mai bine, că nu mai avem nimic de pierdut. Trebuie să uităm și să mergem mai departe, cu gândul la următorul meci”.

The post Alex Pașcanu, cu moralul la pământ: „O lecție de viață!” Mesaj pentru jucătorii României: „Să nu se mai întâmple asta!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top