sport

ADVERTORIAL! Club Brugge 1.30, Victoria Plzen 1.77 și CSKA Moscova 1.70 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

ADVERTORIAL! Club Brugge 1.30, Victoria Plzen 1.77 și CSKA Moscova 1.70 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Pas cu pas revin cele mai tari competiții din Europa și vă pregătim meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

Club Brugge – Eupen (ora 17:00) cota 1.30

Campioana ultimelor două ediții ale primei ligi belgiene, pornește astăzi drumul către un nou titlu. Club Brugge întâlnește pe teren propriu astăzi de la 17:00 pe Eupen, echipă care a terminat sezonul precedent pe poziția 12.

Eupen nu s-a mai impus în fața formației condusă de Philippe Clement din 2016, acumulându-se de atunci șapte victorii din opt partide pentru Club Brugge. Rămâne de văzut ce formă vor arăta ambele formații la debutul de astăzi din noul sezon.

Victoria Plzen – Mlada Boleslav (ora 17:00) cota 1.77

Victoria Plzen și Mlada Boleslav își fac debutul în noul sezon din Cehia în această după-amiază de la 17:00. Ambele formații vin după sezoane modeste, în care Plzen a terminat pe poziția 5 iar Mlada pe 11.

Favorita confruntării de astăzi, Victoria Plzen, nu a mai cucerit titlul din sezonul 2017/2018, iar performanțele incredibile din cupele europene cu care și-au obișnuit fanii între sezoanele 2013-2019 au dispărut ușor, ușor în ultimii doi ani. Cu siguranță cele două formații și-au propus aspirații mai mari decât în sezonul precedent, iar astăzi ambele vor da totul pentru cele trei puncte.

CSKA Moscova – Ufa (ora 20:00) cota 1.70

Ultima data campioană în urmă cu cinci sezoane, CSKA Moscova a avut parte de sezoane tulburi în ultimii ani. Astăzi vor debuta pe teren propriu contra celor de la Ufa, iar după achizițiile din această vară, CSKA cu siguranță își propune cele trei puncte la debutul în noua ediție de campionat.

După șase sezoane consecutive între 2014-2019 în care au participat în grupele UEFA Champions League, Moscoviții nu vor să mai rateze primele două locuri în acest sezon, fiind evident că un pas greșit contra celor de la Ufa nu este acceptabil.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

The post ADVERTORIAL! Club Brugge 1.30, Victoria Plzen 1.77 și CSKA Moscova 1.70 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top