sport

Accident naval în zona Portului Corabia. O ambarcațiune cu nouă persoane la bord, răsturnată. Un tânăr este dispărut

Accident naval în zona Portului Corabia. O ambarcațiune cu nouă persoane la bord, răsturnată. Un tânăr este dispărut
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Accident naval petrecut duminică pe Dunăre, în zona portului Corabia, după ce o ambarcaţiune în care se aflau nouă persoane s-a răsturnat.

Accident naval în zona Portului Corabia. O ambarcațiune cu nouă persoane la bord, răsturnată. Un tânăr este dispărut

În urma accidentului, un tânăr de 21 de ani este dat dispărut, celelalte opt persoane reuşind să iasă singure la mal. Un alt tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul ambarcaţiunii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, la data de 25 iulie poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment naval pe Dunăre, în zona portului Corabia, relatează News.ro.

Potrivit sursei citate, la faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Transporturi Olt, Poliţiei oraşului Corabia, echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Olt.

“Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat.

În barcă se aflau nouă persoane, toate din oraşul Corabia. Opt din cele cele persoane au ieşit singure la mal, conştiente.

Cea de-a noua persoană este un tânăr, de 21 de ani, care, în urma evenimentului, nu a fost găsit.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Corabia”, se arată în comunicat.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt menţionează că în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului ambarcaţiunii, rezultatul a fost de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se desfăşoară activităţi de căutare, fiind solicitată şi echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a anunţat că pentru căutarea tânărului respectiv pompierii de la Garda Vişina şi Detaşamentul Caracal intervin cu trei autospeciale pentru primă intervenţie, două bărci cu motor, două echipaje SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, în zona portului Corabia.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top