sport

Victor Becali, detalii despre transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray: „Era făcut de mult!” | EXCLUSIV

Victor Becali, detalii despre transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray: „Era făcut de mult!” | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Alexandru Cicâldău, mijlocașul român în vârstă de 24 de ani, s-a transferat de la Universitatea Craiova la Galatasaray, iar impresarul Victor Becali a oferit, în exclusivitate pentru ProSport, detalii despre această mutare.

În cursul zilei de sâmbătă, Alex Cicâldău a plecat în Turcia, alături de Giovanni Becali, pentru a semna contractul cu gruparea din Turcia.

La câteva ore distanță, Alex Cicâldău a fost prezentat oficial la Galatasaray.

Victor Becali, detalii despre transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray

Contactat de către ProSport, Victor Becali a dezvăluit că discuțiile dintre Universitatea Craiova și Galatasaray există de o perioadă bună de timp. De asemenea, impresarul a dezvăluit că fotbalistul crescut de către Gheorghe Hagi la Viitorul a semnat un contract valabil pe cinci sezoane.

„Transferul era făcut de mult, dar nouă nu ne place să ne lăudăm, cum o fac alții. Alex e liniştit, va intra în programul echipei. Principala lui preocupare acum va fi să se integreze în jocul celor de la Galatasaray.

Contractul e pe cinci ani, clubul are mare încredere în el. E un transfer important pentru viitorul fotbalistului”, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru ProSport.

Odată cu acest transfer, Alex Cicâldău a devenit cel de-al 14-lea fotbalist român legitimat la Galatasaray, după Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici și Florin Andone.

1.1 milioane de euro va încasa Alex Cicâldău anual la Galatasaray.
6.5 milioane de euro a plătit Galatasaray către Universitatea Craiova, în schimbul fotbalistului român.
6.5 milioane de euro este și cota de piață a lui Alex Cicâldău, potrivit Transfermarkt.
3 trofee are Alex Cicâldău în palmares: titlul de campion al României cu Viitorul, Cupa și Supercupa României cu Universitatea Craiova.
11 goluri în 38 de meciuri a înscris Alex Cicâldău pentru Universitatea Craiova, în sezonul trecut al Ligii 1.

The post Victor Becali, detalii despre transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray: „Era făcut de mult!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top