sport

Super interviu cu Ronaldo: „Îl provoc pe Messi să vină în Italia”

Super interviu cu Ronaldo: „Îl provoc pe Messi să vină în Italia”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Au trecut deja şase luni de când Cristiano Ronaldo a fost subiectul transferului verii, făcând trecerea în Italia, de la Real Madrid, la Juventus Torino. Adaptarea la campionatul din Italia nu a fost nicio problema pentru cvintuplul Balon de Aur. Superstarul portughez a înscris deja 13 goluri în toate competiţiile pentru „Bătrâna Doamnă”.

Cel mai mare cotidian de sport din Italia nu putea să rateze ocazia venirii în Italia a lui Cristiano Ronaldo. Astfel, Gazetta dello Sport a obţinut un super interviu cu cel mai bun marcator din istoria UEFA Champions League. Declaraţiile lusitanului, doar aici, pe altSPORT.RO

Îţi este dor de Messi?

„Probabil că îmi lipeşte un pic. Eu am jucat în Anglia, Spania, Italia şi Portugalia, la echipa naţională… În schimb el a rămas doar în Spania. Poate că mai degrabă el are nevoie de mine. Viaţa este o provocare pentru mine. Îmi place viaţa şi vreau să fiu fericit. Mi-aş dori ca el să vină în Italia într-o bună zi. Fă ceea ce am făcut şi eu. Acceptă provocare! Dar dacă el acolo este fericit, respect decizia lui. Este un fotbalist extraordinar, un tip minunat, dar aici nu îmi lipseşte nimic. Aceasta este noua mea viaţă şi o ador.”

Despre Balonul de Aur

„Cred că îl merit în fiecare an. Muncesc pentru, dar dacă nu îl câştig nu înseamnă că vine sfârşitul lumii. Respect decizia lor. Pe teren am făcut mereu ceea ce trebuia pentru a câştiga. Cifrele nu mint niciodată, dar nu vă gândiţi că atunci când pierd sunt fericit. Am prieteni minunaţi şi o familia grozavă. Am jucat pentru cele mai bune cluburi din lume. Credeţi că merg acasă şi încep să plâng? Desigur, sunt dezamăgit, dar viaţa merge înainte şi voi munci şi mai mult. În orice caz, felicitări lui Modric. A meritat. Dar le anul ne vom întâlni din nou. Voi da totul să fiu iar acolo.”

Juventus şi câştigarea Ligii Campionilor

„Nu ar trebui să facem o obsesie din acest lucru. Echipa este foarte puternică.”

CITEȘTE ȘI

Interviu cu Alisson, portarul pe care Liverpool a dat 65 de milioane de lire sterline
Interviu spectaculos cu Ronaldinho. Cum a marcat 23 de goluri într-un meci

Adaptarea la Juventus

„Nu este frumos să dau un nume, dar ce pot să spun este că acesta este cel mai frumos grup pe care l-am întâlnit indiferent de echipa la care am jucat. Aici suntem o echipă. În alte părţi, jucătorii se cred mai presus de club. Aici nu se întâmpla aşa. Toţi suntem la acelaşi nivel şi ne dorim să câştigăm. Dacă Dybala sau Mandzukic nu marchează, ei sunt în continuare fericiţi şi îi poţi vedea zâmbind. Pentru mine este ceva minunat să văd această diferenţă. Şi la Madrid exista modeste, dar aici se simte mai puternic. Este ceva diferit faţă de Madrid. Aici suntem mai mult decât o familie.”

Marcelo sau Isco la Juventus?

„Am auzit diferite poveşti. Despre Marcelo, Bale, Asensio… Sincer să fiu, Juventus nu are nevoie de niciun alt jucător. Marcelo este un fotbalist grozav. Trebuie întrebat preşedintele. Dacă va veni va fi excelent.”

Despre un posibil duel cu Real Madrid în Champions League

„Trecutul rămâne trecut. Pentru mine nu va fi nimic diferit dacă voi juca contra Realului. Indiferent pe cine va întâlni Juventus eu voi vrea să câştig.”

The post Super interviu cu Ronaldo: „Îl provoc pe Messi să vină în Italia” appeared first on altSPORT.ro.

Sursa: altSPORT.ro Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top