sport

Marius Șumudică, o nouă declarație de zile mari: „Iar am fost inspirat! L-am adus în stânga și a marcat!”

Marius Șumudică, o nouă declarație de zile mari: „Iar am fost inspirat! L-am adus în stânga și a marcat!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Șumudică a făcut iar spectacol, de această dată după victoria cu Clinceni, scor 2-1. Tehnicianul s-a felicitat pentru inspirația de a-l muta pe Claudiu Petrila în banda stângă.

Foarte mulțumit de jocul echipei sale, Șumudică l-a lăudat și pe finanțatorul Neluțu Varga, mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție.

Duelul dintre Academica Clinceni și CFR Cluj a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Marius Șumudică, reacție fabuloasă după victoria cu Clinceni: „Iar am fost inspirat!”

Marius Șumudică are toate motivele să fie mulțumit înaintea meciului retur cu Lincoln Red Imps, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. 

„Am ajuns să mă bat cu Rapid pentru primul loc, este ceva straniu pentru mine. Putem spune că am trăit periculos, dar am dominat tot jocul, am făcut spectacol, ajungem acolo unde trebuie foarte ușor. Fizic, ne-am dus peste adversar. Nu este ușor să revii, iar luăm gol din fază fixă. Am avut o sumedenie de ocazii. Iar am fost inspirat și l-am adus pe Petrila în stânga și marchează. Acest copil va crește și va valora o sumă destul de mare”, a spus Marius Șumudică.

Tehnicianul l-a ludat și pe Ciprian Deac, care s-a revanșat imediat după ce a provocat o lovitură de la 11 metri: „Nu poți să fii perfect, Deac caută contactul tot timpul, probabil n-a fost atent. A dat o centrare senzațională, de gol. Joacă aproape non-stop și nu este ușor nici pentru el”.

Avem un finanțator care a făcut tot ceea ce ține de el din punct de vedere material. Asta înseamnă o echipă campioană, să ai soluțiile necesare. Sunt mulțumit de toți oamenii lângă de mine, suntem o familie” – Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

 

The post Marius Șumudică, o nouă declarație de zile mari: „Iar am fost inspirat! L-am adus în stânga și a marcat!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top