sport

Marius Croitoru, băgat în ședință din cauza meseriei de antrenor: „Am discuții cu familia despre acest lucru”. Cum l-a convins pe Mihai Roman să nu se lase de fotbal

Marius Croitoru, băgat în ședință din cauza meseriei de antrenor:  „Am discuții cu familia despre acest lucru”. Cum l-a convins pe Mihai Roman să nu se lase de fotbal
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoșani, s-a declarat mulțumit de cele patru puncte obținute în primele două etape ale Ligii 1, însă a recunoscut că vrea să schimbe un aspect în atitudinea sa.

FC Voluntari și FC Botoșani s-au întâlnit în cadrul etapei a doua din Liga 1, iar moldovenii s-au impus cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Mihai Roman, în minutul 70.

La finalul partidei, Marius Croitoru a explicat că își dorește să nu se mai enerveze așa de repede pe marginea terenului, în timpul meciurilor.

Marius Croitoru, după FC Voluntari – FC Botoșani 0-1

Pentru FC Botoșani urmează întâlnirea cu Universitatea Craiova, iar Marius Croitoru speră să dea lovitura și în fața oltenilor.

„Întotdeauna e loc de mai bine. Încerc să fiu mai calm, dar nu pot, pentru că sunt momente în joc în care ba te supără elevul, ba te supără arbitrul. Așa sunt eu, așa trăiesc meciurile. Îmi doresc, chiar am discuții cu familia despre acest lucru. Sunt la început și dorința asta de a reuși mă face să duc lucrurile mai sus. Noi nu avem teamă de nimeni, nu mă interesează cu cine joc.

La stabilirea țintarului, am luat în calcul un număr de puncte, dar jucăm primele trei meciuri cu două echipe de pe podium, Craiova și FCSB. Cu FCSB am reușit să luăm un punct. Ar fi extraordinar să ciugulim ceva puncte. E un început de campionat greoi, pentru toate echipele”, a spus Marius Croitoru, după meci, la Digi Sport.

Mihai Roman a fost rezervă, însă a reușit să înscrie golul victoriei. Marius Croitoru a dezvăluit cum l-a convins pe fotbalist să nu pună ghetele în cui în această vară.

„Am vorbit cu el, i-am spus că avem nevoie de el. Este și normal să îl sprijinm. Era cu gândul să se lase, dar i-am spus că mai poate ajuta echipa. Am avut o discuție cu el, i-am explicat ce vreau de la el, că am nevoie de el în vestiar. Apoi, în funcție de ceea ce își dorește, îl așteptăm în rândul nostru”, a explicat Marius Croitoru.

The post Marius Croitoru, băgat în ședință din cauza meseriei de antrenor: „Am discuții cu familia despre acest lucru”. Cum l-a convins pe Mihai Roman să nu se lase de fotbal appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top