sport

Își păstrează Simona Halep numele de „fată” după căsătoria cu Toni Iuruc? Românca procedează diferit de Elina Svitolina

Își păstrează Simona Halep numele de „fată” după căsătoria cu Toni Iuruc? Românca procedează diferit de Elina Svitolina
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep (29 de ani) își va păstra numele de familie după căsătoria cu Toni Iuruc (41 de ani), procedând diferit de Elina Svitolina (26 de ani)! Ucraineana i-a luat numele soțului și poartă acum, inclusiv la turneele de tenis, titulatura oficială de „Elina Monfils”. 

Jucătoarele de tenis din ziua de astăzi iau din ce în ce mai des în calcul opțiunea de a-și păstra numele de familie și dupa căsătorie! Este și cazul Simonei Halep, care i-a spus „Da” lui Toni Iuruc, dar își va păstra numele de „fată”.

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să își unească destinele, iar ProSport a surprins imagini spectaculoase de la petrecerea celor doi îndrăgostiți, care au început o relație în anul 2019. Dani Caramihai, văr cu Toni și co-fondator al clubului Fratelli, este unul dintre nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc.

Simona Halep își păstrează numele de „fată” după căsătoria cu Toni Iuruc! Motivele din spatele deciziei

Ținând cont că numele ei a devenit un reper în tenisul mondial – are două titluri de Grand Slam în palmares și a ocupat locul 1 în mondial în 2016 și 2017, Simona Halep a ajuns la concluzia că e mai bine să-și păstreze numele! Mai mult, dacă i-ar fi luat numele lui Toni Iuruc, sponsorilor sportivei le-ar fi fost dificil să se obișnuiască cu acest lucru. Ar fi implicat și o mulțime de acte de modificat, iar Halep va fi extrem de ocupată în perioada următoare.

Simona Halep (29 de ani) își pregătește revenirea în circuitul de tenis feminin! Eleva lui Darren Cahill (55 de ani) se pregătește să atace sezonul de hard american! Halep se află pe tabloul principal al puternicului turneu de la Cincinnati, programat în perioada 16 – 22 august, la care românca a disputat două finale în carieră, ambele pierdute: 1-6, 0-6 cu Garbine Muguruza (Spania) în anul 2017, respectiv 6-2, 6-7(6), 2-6 cu Kiki Bertens (Olanda).

The post Își păstrează Simona Halep numele de „fată” după căsătoria cu Toni Iuruc? Românca procedează diferit de Elina Svitolina appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top