sport

Ilie Poenaru, mulțumit deși Academica Clinceni a pierdut în fața campioanei CFR Cluj: „Am jucat de la egal la egal”

Ilie Poenaru, mulțumit deși Academica Clinceni a pierdut în fața campioanei CFR Cluj: „Am jucat de la egal la egal”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni, s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi în meciul pierdut cu CFR Cluj, scor 1-2, deși a criticat greșelile repetate ale acestora.

Academica Clinceni și CFR Cluj s-au întâlnit în etapa a doua din Liga 1, iar campioana s-a impus cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Claudiu Petrila, în minutul 61, respectiv Iasmin Latovlevici, în minutul 87. Pentru ilfoveni a marcat Juan Bautista Cascini, în minutul 69.

În etapa precedentă, Academica Clinceni a pierdut în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-2, iar Ilie Poenaru a observat un progres al elevilor săi la meciul cu CFR Cluj.

Ilie Poenaru, mulțumit deși Academica Clinceni a pierdut în fața campioanei CFR Cluj

După această partidă, Ilie Poenaru a dat de înțeles că își dorește o victorie împotriva lui Dinamo, în etapa viitoare a Ligii 1.

„Din păcate, nu suntem atenți, ne pierdem oamenii din marcaj, nu ne informăm, apar oameni pe bara a doua, cum a apărut și Latovlevici, și primim un gol… Asta e, din păcate am pierdut un meci în care, zic eu, am jucat de la egal la egal în multe momente.

Trebuie să recunoaștem că CFR este peste noi, au jucat mai multe meciuri, despre valoarea lor individuală și per echipă nu are rost să mai vorbim. Cred că am făcut un meci bun. Astăzi, am arătat un joc mai bun decât cel de la Sepsi. Ne doream măcar un egal pentru moral, pentru încredere, dar e îmbucurător că am crescut odată cu acest meci.

Am întâlnit două echipe (n.r. Sepsi și CFR, în primele două etape) care se bat pentru cupele europene, care investesc foarte mult și acum vine Dinamo. Nu contează situația, când intri pe teren uiți de probleme. Eu zic că avem nevoie de o victorie. Probabil că a intervenit și oboseala și ești supus greșelii”, a spus Ilie Poenaru, la flash-interviurile de după meci.

The post Ilie Poenaru, mulțumit deși Academica Clinceni a pierdut în fața campioanei CFR Cluj: „Am jucat de la egal la egal” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top