sport

Iasmin Latovlevici a adus victoria lui CFR Cluj în meciul cu Academica Clinceni și laudă strategia lui Marius Șumudică: „Mie îmi place această variantă!”

Iasmin Latovlevici a adus victoria lui CFR Cluj în meciul cu Academica Clinceni și laudă strategia lui Marius Șumudică: „Mie îmi place această variantă!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Iasmin Latovlevici, fundașul stânga în vârstă de 35 de ani al lui CFR Cluj, a marcat golul victoriei în meciul cu Academica Clinceni și s-a declarat încântat de jocul campioanei.

Academica Clinceni și CFR Cluj s-au întâlnit în etapa a doua din Liga 1, iar campioana s-a impus cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Claudiu Petrila, în minutul 61, respectiv Iasmin Latovlevici, în minutul 87. Pentru ilfoveni a marcat Juan Bautista Cascini, în minutul 69.

La finalul partidei, Iasmin Latovlevici a vorbit despre „schimbarea la față” a lui CFR Cluj, după venirea antrenorului Marius Șumudică.

Iasmin Latovlevici a adus victoria lui CFR Cluj în meciul cu Academica Clinceni

Fundașul s-a declarat încântat de jocul ofensiv pe care îl prestează acum campioana României și a vorbit și despre meciul retur cu Lincoln Red Imps, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. 

„După un joc care nu prea ne-a reușit în Gibraltar, important e că am câștigat aici și pregătim meciul viitor pe care trebuie să îl tranșăm cât mai repede, de la început.

(n.r. despre faptul că CFR încasează goluri) Am început să atacăm mai mult, normal că mai lăsăm spații. Eu sper să jucăm un fotbal frumos ca să atragem cât mai mulți suporteri, pentru că din păcate realitatea este că nu avem atât de mulți oameni în tribune pe cât ar trebui. Să vină cât mai mulți oameni și să câștigăm! Mie îmi place această variantă (n.r. jocul ofensiv). Echipa a avut un stil aparte câțiva ani, nucleul este același… Sunt convins că avem jucători maturi și pot să se adapteze.

(n.r. despre returul cu Licoln Red Imps) Personal, nu am emoții, dar pe teren e altceva. Nu se știe cum dorm la prânz, ce mănânc, se pot schimba multe lucruri”, a spus Iasmin Latovlevici, la flash-interviurile de după meci.

The post Iasmin Latovlevici a adus victoria lui CFR Cluj în meciul cu Academica Clinceni și laudă strategia lui Marius Șumudică: „Mie îmi place această variantă!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top