sport

Gest bizar al coreenilor înaintea meciului cu România, de la Jocurile Olimpice: „Nu ne miră prea tare”. Refuzul de care s-a lovit delegația tricoloră

Gest bizar al coreenilor înaintea meciului cu România, de la Jocurile Olimpice: „Nu ne miră prea tare”. Refuzul de care s-a lovit delegația tricoloră
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România U23 se pregătește pentru cel de-al doilea meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cel cu Coreea de Sud, iar adversarii trupei lui Mirel Rădoi au refuzat să ofere tricoul de joc pentru poza oficială.

Meciul dintre România și Coreea de Sud se va disputa duminică 25 iulie, de la ora 14:00, și va fi transmis în direct pe TVR, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Înainte de această partidă, coreenii au refuzat să ofere tricoul de joc pentru fotografia oficială, pe motivul pandemiei de COVID-19.

Coreea de Sud a refuzat să ofere tricoul pentru poza oficială înaintea meciului cu România

Considerată favorită chiar și de către selecționerul Mirel Rădoi, Coreea de Sud a pierdut primul meci de la Jocurile Olimpice, scor 0-1 în fața Noii Zeelande. La acea partidă, coreenii au făcut un gest asemănător: Lee Dong-gyeong a refuzat să dea mâna cu adversarul său. Mulți au criticat acest gest, însă oficialii coreeni au emis un comunicat prin care au explicat că jucătorul a respectat protocolul privind COVID-19.

„Adversarii vor juca în roșu complet, dar au refuzat fotografia obișnuită, cu ambele echipamente, invocând contextul COVID. Nu ne-a mirat prea tare, după ce jucătorul lor Lee Dong-gyeong l-a lăsat cu mâna întinsă pe adversarul Wood la finalul înfrângerii cu Noua Zeelandă…”, notează FRF.ro.

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Duminică, 25 iulie, ora 14:00: România – Coreea de Sud
Miercuri, 28 iulie, ora 11:30: România – Noua Zeelandă

După prima etapă disputată în Grupa B, România este lider, cu 3 puncte, la egalitate cu Noua Zeelandă, care a învins-o pe Coreea de Sud, cu scorul de 1-0.

„Când simt că nu mai pot, mă gândesc la toată țara, pentru ei alergăm, vrem să îi facem mândri, chiar dacă mai sunt și câțiva suporteri care sunt greu de mulțumit, dar sperăm să îi dăm de partea noastră. Eu spun că am trecut peste emoții prin ambiția noastră de a arăta că suntem o echipă valoroasă, chiar dacă nu sunt vedetele care au calificat echipa la acest turneu, dar cu multă muncă am arătat că putem aduce o victorie mare pentru România” – Andrei Ciobanu, mijlocaș România

The post Gest bizar al coreenilor înaintea meciului cu România, de la Jocurile Olimpice: „Nu ne miră prea tare”. Refuzul de care s-a lovit delegația tricoloră appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top