sport

Gabriela Ruse s-a calificat în finala turneului de la Palermo, după un meci de trei ore: „Am crezut că mă voi retrage!”. 13 victorii la rând pentru sportiva din România

Gabriela Ruse s-a calificat în finala turneului de la Palermo, după un meci de trei ore: „Am crezut că mă voi retrage!”. 13 victorii la rând pentru sportiva din România
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gabriela Ruse (23 de ani, locul 137 WTA) s-a califiat în finala turneului de la Palermo, după ce a învins-o pe Oceane Dodin (24 de ani, locul 120 WTA).

Gabriela Ruse și Oceane Dodin s-au întâlnit în semifinalele turneului de la Palermo, iar românca s-a impus cu scorul de 6-7, 7-6, 6-1, după trei ore de joc.

În urma acestui rezultat, Gabriela Ruse nu doar că va juca a doua finală la rând, după cea de la Hamburg pe care a și câștigat-o, dar a bifat și cel de-al 13-lea meci fără eșec.

Gabriela Ruse s-a calificat în finala turneului de la Palermo

Românca le-a răzbunat astfel și pe Alexandra Dulgheru și Jaqueline Cristian, care au fost eliminate chiar de către Ocean Dodin în cadrul acestui turneu.

Gabriela Ruse va juca pentru trofeul turneului dotat cu premii în valoare totală de 189.708 euro împotriva învingătoarei meciului dintre americanca Danielle Rose Collins (27 de ani, locul 44 WTA) și chinezoaica Shuai Zhang (32 de ani, locul 57 WTA).

La finalul partidei din semifinale, Gabriela Ruse a explicat că a fost la un pas să abandoneze din cauza unor probleme medicale, însă a găsit puterea de a lupta până la final și ambiția i-a fost răsplătită. Românca a recunoscut însă că se simte obosită, dar s-a declarat fericită pentru calificarea în ultimul act al competiției din Italia.

„Am crezut că mă voi retrage, m-am simțit foarte obosită. Am fost amețită, nu-mi simțeam picioarele, nu-mi mai simțeam partea stângă. Am stat trei minute în pauză, m-am gândit la situație, la ce se întâmplă. Sunt șocată, nu credeam că voi câștiga.

Dar sunt foarte fericită acum, sunt din nou într-o finală, înseamnă foarte mult pentru mine. E ireal să fiu în finală la Palermo. Sunt în formă foarte bună, dar sunt foarte obosită, e greu să joci la același nivel în fiecare zi”, a spus Gabriela Ruse, după calificarea în finala turneului de la Palermo.

The post Gabriela Ruse s-a calificat în finala turneului de la Palermo, după un meci de trei ore: „Am crezut că mă voi retrage!”. 13 victorii la rând pentru sportiva din România appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top