sport

EDITORIAL VICTOR VRÎNCEANU | Să vă fie frică, Rapid se ridică! Urmează cinci etape de foc. Vor arăta giuleștenii că sunt o forță sau se vor agăța de statutul de nou-promovată?

EDITORIAL VICTOR VRÎNCEANU | Să vă fie frică, Rapid se ridică! Urmează cinci etape de foc. Vor arăta giuleștenii că sunt o forță sau se vor agăța de statutul de nou-promovată?
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Rapid a trecut de Mioveni aseară cu 2-0 și are 6 puncte în primele două etape. Emulația e mare în jurul echipei, dar giuleștenii se vor întâlni în meciurile următoare cu Farul, FCSB, Botoșani și CSU Craiova.

Rapid arată bine! Din toate punctele de vedere! A câștigat primele două partide de la revenirea în Liga 1, după o pauză de șase ani. Elevii lui Mihai Iosif au trecut în prima etapă de Chindia 1-0, iar aseară au câștigat la Mioveni cu 2-0.

Contestatarii ar spune că echipa din Târgoviște a avut mai mulți absenți importanți pentru meciul de pe Arena Națională, iar Mioveni și-a păstrat echipa din liga a doua, cu fotbaliști care nu se ridică la așteptările elitei. Eu cred că mai presus de toate aceste cusururi căutate, Rapid este o nou-promovată care are punctaj maxim în primele două etape. Și care nu a încasat gol! Foarte important! Asta vorbește de la sine.

Nimeni nu este mai presus de suporterii Rapidului! Nici Angelescu, nici Niculae!

Vișiniii par să fi găsit un mix potrivit între jucători foarte experimentați (Săpunaru, Grigore, Junior Morais) și puști cu potențial foarte mare (Ilie, Pănoiu sau Sefer, când va reveni de la Tokyo). 

Toate acestea sunt susținute de cel mai important element din ADN-ul Rapidului: suporterii! Nimeni nu este mai important în acest club decât ei. Nici patronul Angelescu, nici președintele Niculae și nici jucătorii! Suporterii sunt inima și sufletul Rapidului. Nu mai țin cont de pandemie, de restricții, de programărea meciului vineri când mulți trebuie să lucreze! Se urcă cu toții în trenuri și mașini și pleacă să susțină Rapidul mai presus de orice! Imaginile cu ei pe Arena Națională sau la Mioveni sunt încântătoare. Deci, calculul până acum este unul în favoarea giuleștenilor. Dar adevăratele teste de abia acum vor veni!

Aproximativ 15.000 de suporteri a avut Rapidul la primul meci al sezonului

Rapid are următoarele cinci etape de foc! Vișiniii își vor da seama exact cum stau după aceste cinci etape.

Urmează partide cu Farul (a), FC Argeș (d), FCSB (a), Botoșani (d), Craiova lui Rotaru (a). Echipa din Constanța este un real pericol după revenirea pe banca tehnică a lui Gică Hagi. ”Regele” vrea să prindă play-off-ul după eșecul de sezonul trecut. FC Argeș a fost la un pas de play-off stagiunea trecută și a arătat forță, chiar dacă în primele două etape a pierdut cu Craiova (Rotaru) 0-1 și cu UTA 0-1.

FCSB este una dintre rivalele istorice ale giuleștenilor, iar meciurile dintre cele două au scos mereu ”scântei”

FCSB, Botoșani și CSU Craiova sunt clar partide extrem de dificile pentru giuleșteni. Echipele patronate de Becali și Rotaru au printre cei mai buni jucători din Liga 1, iar la nivel de condiții, sunt de departe cele mai dotate cluburi din România. De partea cealaltă, Botoșani a confirmat an de an statutul de echipă incomodă pentru oricine din Liga 1. Va fi foarte interesant de văzut ce reușește Rapid să scoată din aceste cinci meciuri.

Dacă va ieși cu fața curată, atunci mesajul pentru adversarii vișiniilor va fi: ”Să vă fie frică, Rapid se ridică!”.

The post EDITORIAL VICTOR VRÎNCEANU | Să vă fie frică, Rapid se ridică! Urmează cinci etape de foc. Vor arăta giuleștenii că sunt o forță sau se vor agăța de statutul de nou-promovată? appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top