sport

Dinu Todoran, mesaj pentru arbitrul Istvan Kovacs, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Să greșească împotriva adversarelor!”

Dinu Todoran, mesaj pentru arbitrul Istvan Kovacs, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Să greșească împotriva adversarelor!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dinu Todoran, antrenorul echipei FCSB, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova și i-a transmis, mai în glumă, mai în serios, un mesaj arbitrului Istvan Kovacs, delegat la această partidă.

FCSB și Universitatea Craiova se vor întâlni duminică, 25 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a doua din Liga 1. Partida va fi transmisă pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Dinu Todoran s-a declarat încrezător înaintea acestei confruntări, însă le acordă o atenție sporită oltenilor după ce l-au demis pe antrenorul Marinos Ouzounidis.

Dinu Todoran, mesaj pentru arbitrul Istvan Kovacs, înainte de FCSB – Universitatea Craiova

De asemenea, Dinu Todoran a fost întrebat și despre delegarea lui Istvan Kovacs la această partidă și i-a transmis arbitrului să facă greșeli în favoarea roș-albaștrilor.

„Mâine, întâlnim o echipă foarte motivată. De la început, ei și-au exprimat dorința pentru a câștiga campionatul. Pentru noi este un meci extrem de important. Venim după un meci egal cu Botoșani. Chiar dacă am controlat jocul din primul până în ultimul minut, n-am reușit să înscriem. La ora jocului, jucătorii vor fi bine fizic, tactic și tehnic.

Venim după o victorie în Conference League. Mă bucur pentru jucători că am reușit să câștigăm, chiar dacă toată lumea ne-a criticat, anumite persoane. Mai ales mă bucur pentru fani, care au venit la stadion, pentru Peluza Nord, care ne-a susținut. N-au mai fost demult la stadion, de asta și bucuria jucătorilor. Era normal, își doresc să vadă echipa, să cânte alături de ei. Craiova vine după un eșec în Conference League, cu un nou antrenor și și-au vândut unul dintre cei mai buni jucători, pe Cicâldău, dar în lotul lor mai sunt jucători de valoare – Nistor, Ivan. Noi trebuie să fim din toate punctele de vedere apți

Antrenor vor avea, va fi altul. E cu dus-întors asta. Jucătorii se mobilizează când e schimbare de antrenor, vor să demonstreze că merită să joace. O să fie greu. Pentru ei, mai ales, deoarece se vor schimba anumite lucruri la echipă.

Noi suntem bine din punct de vedere fizic. E un meci foarte important cu Craiova. Știm rivalitatea dintre noi și ei și vrem să câștigăm. Ei sunt concentrați la primul meci, cel cu noi. Fiecare jucător al lor care intră își va da viața, la fel și noi. Vom fi determinați și ne dorim foarte mult să câștigăm.

(n.r. despre delegarea lui Istvan Kovacs) Anul acesta, să se schimbe domnul Kovacs, să nu mai greșească împotriva noastră, să greșească împotriva adversarelor”, a spus Dinu Todoran, la conferința de presă.

The post Dinu Todoran, mesaj pentru arbitrul Istvan Kovacs, înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Să greșească împotriva adversarelor!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top