sport

Dario Bonetti, noi probleme la Dinamo, înaintea meciului cu FC U Craiova: „E greu să faci față în Liga 1”

Dario Bonetti, noi probleme la Dinamo, înaintea meciului cu FC U Craiova: „E greu să faci față în Liga 1”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu FC U Craiova și a explicat care sunt problemele actuale ale jucătorilor din subordine.

Meciul dintre FC U Craiova și Dinamo București se va disputa luni, 26 iulie, de la ora 21:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în cadrul etapei a doua din Liga 1.

În etapa precedentă, Dinamo a învins-o la limită pe FC Voluntari, scor 3-2, iar Dario Bonetti a explicat că jucătorilor săi le-a fost destul de dificil să se recupereze după acea partidă.

Dario Bonetti, noi probleme la Dinamo, înaintea meciului cu FC U Craiova

În ceea ce privește situația financiară din „Ștefan cel Mare”, antrenorul italian este încrezător că problemele se vor rezolva în cele din urmă.

„Victoria din prima etapă a fost o mică surpriză pentru toată lumea, iar după acel joc am lucrat foarte bine. Jucătorii trebuie mai întâi să joace bine, apoi vedem ce rezultat putem obține.

A fost greu să ne antrenăm în această săptămână, jucătorii au fost foarte obosiți, nu s-au recuperat foarte repede. Când nu te antrenezi mult, e greu să faci față în Liga 1.

Fără antrenamente ajungi să consumi prea multă energie la meci, iar băieții s-au recuperat cu greu. Cred totuși că la ora jocului ne vom prezenta bine. Îl știu foarte bine pe Mutu, a fost un jucător mare, dar cariera de antrenor este cu totul altceva. Avem multe probleme, e normal să vezi anumite greșeli într-o echipă cu jucători tineri. Trebuie să muncim zi de zi și să-i ajutăm pe cei tineri să devină mai buni. Acest meci cu Craiova va fi mai dificil, ei au jucat bine în prima etapă la Cluj.

Cred că problemele financiare se vor rezolva, eu încerc să mă concentrez acum pe situația sportivă. E normal să fie o problemă interdicția la transferuri, lotul nostru este foarte, foarte tânăr acum și nu prea avem timp să-i creștem”, a spus Dario Bonetti, la conferința de presă.

The post Dario Bonetti, noi probleme la Dinamo, înaintea meciului cu FC U Craiova: „E greu să faci față în Liga 1” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top