sport

Cum a impresionat Andrei Dumiter după venirea la FCSB. „Cel mai bun dintre toți fotbaliștii!”

Cum a impresionat Andrei Dumiter după venirea la FCSB. „Cel mai bun dintre toți fotbaliștii!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB, după ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu Sepsi OSK, iar atacantul a reușit să impresioneze după venirea la gruparea roș-albastră.

După e Zdenek Ondrasek nu a impresionat la meciul cu FC Botoșani, acolo unde a bifat doar 45 de minute, Gigi Becali a decis să aducă alt atacant la vicecampioana României.

Astfel, Gigi Becali a reluat negocierile cu Sepsi OSK pentru transferul lui lui Andrei Dumiter, fotbalist care inițial refuzase să semneze cu vicecampioana României.

Cum a impresionat Andrei Dumiter după venirea la FCSB

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, a recunoscut că nu l-a urmărit cu atenție pe Andrei Dumiter ca să își dea cu părerea despre evoluțiile sale, dar a transmis că a fost impresionat de discursul atacantului în vârstă de 22 de ani.

„Ce m-a impresionat la el este discursul, cred că are cel mai bun discurs dintre toți fotbaliștii. Mi-a plăcut cum răspunde la întrebări, vorbește atât de corect, are dicție, educație, cultură. Eu cred că se va integra, a declarat Alex Bourceanu, fostul căpitan al FCSB-ului, la Digi Sport Matinal.

Andrei Dumiter l-a cotat 350.000 de euro pe Gigi Becali

Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru a-l transfera pe Andrei Dumiter de la Sepsi OSK, iar formația din Sfântu Gheorghe și-a păstrat 20% dintr-un eventual transfer al atacantului în vârstă de 22 de ani.

Andrei Dumiter a mai fost dorit de Gigi Becali și imediat după finalul sezonului 2021 – 2022, când cele două cluburi au ajuns la un acord, dar jucătorul a refuzat să facă pasul spre FCSB deoarece spera să prindă un transfer în străinătate.

Andrei Dumiter a semnat un contract valabil pe 2 sezoane cu FCSB, dar Gigi Becali și-a păstrat o opțiune prin care poate să îi prelungească înțelegerea pentru încă trei ediții din Liga 1.

100.000 de euro este cota lui Andrei Dumiter, conform transfermarkt.com

The post Cum a impresionat Andrei Dumiter după venirea la FCSB. „Cel mai bun dintre toți fotbaliștii!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top