sport

Biletul Zilei la pariuri, 19 martie 2020

Biletul Zilei la pariuri, 19 martie 2020
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

În plină pandemie mondială, Belarus își deschide porțile pentru fotbal. Astăzi, de la ora 16:00, debutează noul sezon din Belarus. Se pare, că noi cei din Europa de Est suntem ceva mai rezistenți la acest virus, poate că și greutățile de zi cu zi ce le-am avut de-a lungul timpului, ne-au făcut mai puternici.

Biletul Zilei la pariuri, 19 martie 2020

BATE Borisov continuă să fie cea mai exponențială echipă din Belarus, sezonul trecut a terminat pe locul 2, după miliardarii de la Brest. Dar renumele de echipă mare este și o să rămână alături de BATE Borisov. În precedentul sezon, BATE a avut doar 4 înfrângeri, a avut cea mai bună apărare, cu doar 21 de goluri primite, dar Brest a fost ceva mai constantă, a pierdut un singur meci. În amicalele premergătoare acestui sezon, BATE nu a rupt gura târgului, dar nu în amicale trebuie să se întâmple acest lucru.

În această perioadă îți recomandăm să încerci bonusuri casino pentru a te distra de acasă.

Biletul Zilei la pariuri, 19 martie 2020

Energetik a reușit să se salveze de la retrogradare sezonul trecut, după ce a avut un final de competiție extrem de bun. Gazdele de azi au terminat cu 3 victorii și două remize, cu un total de 14 goluri marcate. În acest sezon, gazdele și-au propus să nu mai treacă prin emoțiile retrogradării, dar și-au pierdut goleadorul din sezonul trecut: Shkurin, 19 goluri. Acesta a semnat cu ȚSKA Moscova. Soligorsk a jucat în Super Cupa Belarusului, pe 4 martie. Dar a pierdut trofeul în fața celor de la Brest, așa cum era și normal, dacă ne luăm după investițiile făcute de noua senzație din Europa de Est.

Cele mai tari bonusuri pariuri oferite de agențiile licențiate în 2020.

Soligorsk – Zhodino 1 @ 1.48
Energetik – BATE peste 2,5 goluri @ 1.62
Curs Final: 2.44 la Betfair

Soligorsk a terminat pe 3 sezonul trecut, după ce s-a ridicat în anumite momente la nivelul celor două mari echipe. Cum Dinamo Minsk a investit destul de mult în această pauză, sunt și eu curios să văd cum să evolueze Soligorsk în acest an. Zhodino a terminat în genunchi ediția precedentă, 3 înfrângeri la rând. Cele două echipe s-au întâlnit într-un meci de Cupa Belarus acum câteva zile, Soligorsk s-a impus cu 2-0.

The post Biletul Zilei la pariuri, 19 martie 2020 appeared first on altSPORT.ro.

Sursa: altSPORT.ro Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top