sport

Biletul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Biletul Zilei la pariuri, 18 martie 2020
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

O să mizăm pe liga din Singapore. Alte soluții nu prea sunt. Prima ligă din Singapore are un nume foarte drag nouă: Premier League. Sunt 9 echipe ce se luptă pentru un loc cât mai bun, iar în acest moment competiția este abia la început. Avem nevoie și de foarte mult noroc la acest bilet.

Biletul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Liderul campionatului este Tampines. Gazdele au câștigat două meciuri și au pierdut unul până acum, golaverajul este extrem de modest după aceste trei partide: 3-2. Sezonul trecut, Tampines a terminat pe locul secund, după ce a acumulat 44 de puncte și a fost la 6 puncte distanță de campioana DPMM. În cele 24 de etape ale sezonului trecut, Tampines a pierdut doar de 4 ori. Gazdele și-au câștigat ambele meciuri disputate pe propriul teren, pe ambele la zero, dar au pierdut duelul cu DPMM, scor 0-2, în deplasare.

În această perioadă îți recomandăm să încerci bonusuri casino pentru a te distra de acasă.

Biletul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Lion City a evoluat o singură dată în această ediție de Premier League. Oaspeții au remizat 1-1, după o deplasare la Tanjong Pagar. Lion City s-a chinuit și în sezonul trecut, abia a terminat pe locul 6 din 9 echipe, a avut un golaveraj negativ de 36-46, după cele 24 de etape disputate și a pierdut de 12 ori. În deplasările sezonului trecut, Lion City a reușit 5 victorii, dar a și pierdut de 7 ori. Tampines s-a impus în ultimele 4 dueluri directe și în fiecare meci a marcat cel puțin trei goluri.

Cele mai tari bonusuri pariuri oferite de agențiile licențiate în 2020.

Balestier Khalsa – Hougang 1X @ 1.60
Tampines – Lion City 1 @ 1.80
Curs Final: 2.88 la Betfair

Hougang are un punct în spatele rivalei de azi, Balestier Khalsa. Pe lângă diferența de un punct, Hougang are și un meci în minus. Având o înfrângere și o victorie în acest sezon, Hougang are un golaveraj pozitiv: 5-3. Plusul este că victoria a fost obținută în deplasare, 4-1 la Young Lions. Gazdele au remizat în singurul meci de până acum jucat acasă, 1-1 cu Albirex Nigata, ocupantă a locului 3. Hougang a marcat în ultimele trei confruntări directe, iar în două dintre acestea nici nu a primit vreun gol.

The post Biletul Zilei la pariuri, 18 martie 2020 appeared first on altSPORT.ro.

Sursa: altSPORT.ro Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top