sport

Biletul Zilei la pariuri, 16 martie 2020

Biletul Zilei la pariuri, 16 martie 2020
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

În lipsă acută de sport, cu greu am găsit două meciuri pentru Biletul Zilei. O să mizăm pe două partide din America de Sud. Primul meci ales este din Brazilia, Campeonato Carioca – Taca Rio și le opune pe Madureira și Volta Redonda. Prima ligă din Chile este abia în runa a 8-a, iar meciul de azi este foarte important pentru gazde.

Biletul Zilei la pariuri, 16 martie 2020

Cei de la O’Higgins nu au început bine această ediție de campionat, au deja 5 înfrângeri în cele 7 runde de până acum, dar golaverajul este unul destul de ok: 8-13. Bilanțul rezultatelor în meciurile de acasă este unul dezastruoas, 4 partide disputate, 3 înfrângeri și o victorie. Gazdele au marcat în toate cele 3 înfrângeri și cu greu au pierdut de fiecare dată. De altfel, golgeterul campionatului este un vârf de la O’Higgins, Roberto Gutierrez. Acesta are 36 de ani și este nou venit la gazdele de azi. În toată cariera sa, Gutierrez nu a sărit de 13 goluri marcate, poate face vreun sezon bun pe acest final de carieră.

Cele mai bune cote la biletul zilei le găsești întotdeauna pe site-ul lui Andrei Dumitru, tipster profesionist.

Biletul Zilei la pariuri, 16 martie 2020

Antofagasta a pierdut un singur meci până acum, 1-2 cu liderul Catolica. În rest, oaspeții au același număr de victorii și rezulatte de egalitate, câte 3 din fiecare. Ultimele trei etape s-au terminat cu egal pentru oaspeți, două dintre acestea fiind pe propriul teren. În deplasările de până acum totul a mers ca uns. Antofagasta a reușit două victorii și un egal, cu un golaveraj total de 7-2. Bello este cel mai bun marcator al echipei, cu 4 reușite, un venezuelean ce evoluează în banda stângă. În general, avem parte de scoruri mari între cele două combatante. În ultimele două s-au marcat 13 goluri.

Ponturi pariuri de calitate găsești pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Madureira – Volta Redona 1X @ 1.60
O’Higgins – Antofagasta X2 @ 1.42
Curs Final: 2.27 la Betfair

Redonda a marcat un singur gol în două meciuri și a câștigat 4 puncte. Menționez că nu a primit și vreun gol în acest timp. Visul oricărui antrenor. În acest an, Redonda a evoluat în cinci deplasări, iar bilanțul acestora este destul de modest. Trei înfrângeri, un egal și o singură victorie. Gazdele din meciul de azi, Madureira au scos 3 puncte din două runde. Madureira are un golaveraj negativ după aceste două etape, 4-5, dar ambele partide au fost disputate în deplasare. În 2020, Madureira a evoluat de trei ori pe propriul teren, dar într-o altă grupă de campionat. În toate cele trei partide, Madureira nu a primit vreun gol. Gazdele au câștigat ultimul duel direct în 2015, dar a fost o victorie obținută în deplasare. Madureira a marcat un singur gol în ultimele cinci confruntări directe în care a fost echipa gazdă.

The post Biletul Zilei la pariuri, 16 martie 2020 appeared first on altSPORT.ro.

Sursa: altSPORT.ro Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top