sport

Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020

Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Toată etapa cu numărul 25 a campionatului nigerian de fotbal se dispută de la ora 17:00. Am selectat și eu trei meciuri pentru tichetul de azi. Fiind un campionat în plină desfășurare, mizez pe faptul că ceea ce o să observăm din linia de clasament și din etapele scurse până acum, o să ne fie de foarte mare folos.

Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020

Lobi Stars, ocupantă a locului 3, are un total de 40 de puncte și este la 6 puncte de liderul Plateau. Gazdele au o singură victorie în ultimele 5 etape, dar în cele 12 etape disputate pe propriul teren, Lobi Stars nu s-a înclinat în fața nimănui. Bilanțul fiind de 8 victorii și 4 remize, cu un golaveraj total de 19-5. Oaspeții de la Ubah sunt abia pe locul 11, dar dacă ne luăm după rezultatele acestui sezon, nu merg cu jumătăți de măsură. Ubah are 10 victorii, 11 înfrângeri și doar 3 remize. Deplasările sunt un eșec continuu pentru echipa oaspete, bilanțul din acest moment este de 11 înfrângeri și o remiză, cu un golaveraj total de 8-24.

Cele mai bune cote la biletul zilei le găsești întotdeauna pe site-ul lui Andrei Dumitru, tipster profesionist.

Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020

Plateau este liderul destul de autoritar din Nigeria. Gazdele au cea mai bună linie de clasament după ce au pierdut doar 4 meciuri și au câștigat 13. Nici golaverajul nu face notă discordantă, 34-14. Cea mai bună apărare și cel mai bun atac. Pe propriul teren, Plateau nu a pierdut cu nimeni, 10 victorii și două remize. Golaverajul acestor partide este și el excelent, 27-5. În ultimele două meciuri de acasă, Plateau a primit gol de fiecare dată, dar a reușit să câștige ultimele 5 astfel de meciuri.

Ponturi pariuri de calitate găsești pe site-ul lui Andrei Dumitru.

Lobi Stras – Ubah 1 @ 1.60
Plateau – Kwara 1 @ 1.25

Rivers Utd – Wolves PsF 1 @ 1.29

Curs Final: 2.13 la Superbet

Dacă nu pierdea în ultima etapă, Rivers United era la doar un punct de Plateau. Chiar și cu această înfrângere, Rivers rămâne cel mai de temut adversar pentru liderul din acest moment. Gazdele au 9 victorii pe propriul teren, dar și trei rezultate de egalitate, cu un golaveraj total de 16-5. Wolves este o echipă extrem de bună, chiar dacă se află destul de jos în clasament, vine pe un trend extrem de pozitiv, 5 etape fără înfrângere, dintre care 4 au fost victorii.

The post Bilet pariuri Superbet, 18 martie 2020 appeared first on altSPORT.ro.

Sursa: altSPORT.ro Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top