sport

Andrei Dumiter, prima reacție după transferul la FCSB: „Am ajuns la cel mai iubit club din România! Sunt sigur că putem câștiga campionatul”

Andrei Dumiter, prima reacție după transferul la FCSB: „Am ajuns la cel mai iubit club din România! Sunt sigur că putem câștiga campionatul”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Andrei Dumiter a susținut prima conferință de presă de când a ajuns la FCSB! Vârful are ambiții mari și este convins că echipa patronată de Gigi Becali este cea mai iubită din România.

Atacantul nu concepe să rateze titlul cu FCSB și se gândește, deja, la următorul transfer din cariera sa.

Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru a-l transfera pe Andrei Dumiter de la Sepsi OSK, iar formația din Sfântu Gheorghe și-a păstrat 20% dintr-un eventual transfer al atacantului în vârstă de 22 de ani.

Andrei Dumiter, după transferul la FCSB: „Am ajuns la cel mai iubit club din România”

Andrei Dumiter a refuzat inițial să facă pasul spre FCSB deoarece spera să prindă un transfer în străinătate.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România. Sunt sigur că putem câștiga campionatul. Asta trebuie să gândim toți de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit. E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar și vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condițiile de aici, astfel încât să pot progresa și să ajung la un nivel superior. Normal că pot face față presiunii, o să muncesc foarte mult, o să profit de condițiile oferite de club și sunt sigur că voi reuși”, a spus Andrei Dumiter, într-o conferință de presă.

Atacantul este deja cu gândul la derby-ul cu Universitatea Craiova, în care ar putea debuta pentru FCSB: „Eu sper să câștigăm cu Craiova. Am venit cu gândul de a câștiga toate meciurile și toate trofeele puse în joc. Avem toate condițiile necesare ca să obținem astfel de performanțe. Trebuie să luăm meciurile pe rând. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul să câștigăm și după va veni meciul din Conference League”, a declarat Andrei Dumiter.

The post Andrei Dumiter, prima reacție după transferul la FCSB: „Am ajuns la cel mai iubit club din România! Sunt sigur că putem câștiga campionatul” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top