sport

Ana Maria Popescu merita aurul la Jocurile Olimpice: „Chinezoaica nu a fost mai bună!” Reacția mamei sportivei

Ana Maria Popescu merita aurul la Jocurile Olimpice: „Chinezoaica nu a fost mai bună!” Reacția mamei sportivei
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ana Maria Popescu a adus prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, argintul în proba de spadă, după ce românca în vârstă de 36 de ani a pierdut dramatic finala cu Yiwen Sun (China, 29 de ani), scor 10-11. 

Ana Maria Popescu râde cu un ochi și plânge cu altul după ce sâmbătă a devenit vicecampioană olimpică la Tokyo! Maria Brănză, mama Anei Maria Popescu, a explicat că românca merita să cucerească medalia de aur, dar adversara din finală a avut parte de mai mult noroc.

Finala s-a decis după momentul „tușei de aur”. Ana Maria Popescu a avut prioritate, dar era greu de crezut că minutul suplimentar se va încheia fără tușă dată. Un vârf de spadă a decis până la urmă finala olimpică. Yiwen Sun a fost sportiva care a jubilat, dar Ana Maria Popescu rămâne o mare campioană, ea având în palmares o medalie de aur obținută cu echipa la Rio 2016.

Mama Anei Maria Popescu crede că românca merita aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „A fost ca o lovitură de la 11 metri!”

Ana Maria Popescu a pierdut dramatic finala cu Yiwen Sun, scor 10-11, cu o tușă de aur dată de chinezoaică: „Pentru mine, prioritatea este ca o lovitură de la 11 metri! Asta este! Astăzi așa s-a întâmplat. Era un vis frumos al ei, al nostru! N-am ce să-i reproșez, dar trebui să recunoaștem că chinezoaica a avut mai multă șansă.

Nu a fost mai bună, dar a avut mai multă șansă! Nu e chiar așa supărată când pierde, dar acum și-a dorit prea mult această medalie de aur. Sunt cinci ediții ale Jocurilor Olimpice la care a participat și pentru ea însemna mult”, a spus Maria Brânză, mama Anei Maria Popescu, într-o intervenție la TVR, după finala pierdută de bucureșteancă la Jocurile Olimpice 2020, 10-11 cu Yiwen Sun.

The post Ana Maria Popescu merita aurul la Jocurile Olimpice: „Chinezoaica nu a fost mai bună!” Reacția mamei sportivei appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top