sport

Academica Clinceni – CFR Cluj, Live video ora 21:30. Un nou succes clujean? Echipele probabile

Academica Clinceni – CFR Cluj, Live video ora 21:30. Un nou succes clujean? Echipele probabile
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meciul Academica Clinceni – CFR Cluj are loc sâmbătă, 24 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din Liga 1. Este primul joc în deplasare în competiţia internă pentru campioana României, care se află înaintea manşei secunde din turul 2 al Champions League cu Lincoln Imps.

Unde se joacă meciul Academica Clinceni – CFR Cluj

Confruntarea Academica Clinceni – CFR Cluj se dispută pe stadionul Ion Comşa din Călăraşi sâmbătă, 24 iulie, de la ora 21:30 în etapa a 2-a din Liga 1. Jocul are loc la Călăraşi deoarece Academica Clinceni nu are instalaţie de nocturnă şi aşa a procedat de fiecare dată când a avut meci la ore târzii.

Nu se aşteaptă un public numeros, în general suporterii CFR-ului, care nu sunt nici foarte mulţi, încurajându-şi favoriţii numai la partidele de acasă, iar despre susţinătorii ilfovenilor nu mai are rost de vorbit, ei şi aşa fiind puţini. Deci undeva la 1500 de oameni, în cel mai bun caz, vor lua loc în tribune la acest meci.

Cine transmite la TV partida Academica Clinceni – CFR Cluj

Partida Academica Clinceni – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 24 iulie, de la ora 21:30, la Călăraşi, pe stadionul Ion Comşa şi este transmisă în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

La Călăraşi este o zi foarte călduroasă, cu maxime care trec peste 30 de grade, iar la ora meciului vor fi probabil în jur de 27-28 de grade, dar nu există pericol de precipitaţii. A fost desemnat să conducă acest joc arbitrul Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Academica Clinceni – CFR Cluj

Antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, nu poate conta pe serviciile lui Paul Pârvulescu şi Florin Gardos sau mai bine spus aceştia au suferit mici probleme musculare şi sunt incerţi pentru joc. Academica a mai reuşit o achiziţie în această săptămână, mijlocaşul ofensiv Omoh, care a mai jucat la Politehnica Iaşi.

Marius Şumudică are acelaşi absent ca şi până acum, fundaşul central Andrei Burcă, despre care se tot spunee în continuare că va pleca în Emiratele Arabe Unite, la Al Ain, dar deocamdată mutarea nu a fost efectuată. Nici Burcă nu a făcut vreun moment pregătirea cu ardelenii din motive medicale.

Este foarte posibil ca Marius Şumudică să lase câţiva titulari pe bancă

Deşi returul cu Lincoln pleacă de la avantajul clujenilor, învingători cu 2-1 în Gibraltar, iar returul nu ar trebui deloc să se anunţe o problemă, Marius Şumudică intenţionează să odihnească doi-trei jucători pentru partida din Champions League. Astfel ar fi posibil ca în centrul apărării să joace Cestor cu Graovac, cu Bouhenna la odihnă, iar la mijloc să apară din primul minut puştiul Petrila în locul lui Păun.

Academica Clinceni, echipă care a jucat play-off-ul sezonul trecut, pare a acuza plecarea a doi jucători foarte importanţi în compartimentul ofensiv, Cordea la FCSB şi Chuchunkov la Sepsi, şi în prima etapă, pe terenul covăsnenilor a pierdut clar, cu 0-2, fiind dominată clar de reprezentanta României în Conference League.

Echipele probabile la Academica Clinceni – CFR Cluj

Academica Clinceni: Păun – Pashov, Bilali, Patriche – Achim, Cioiu, Cascini, Moulin, Vanzo – Chandarov, Gavra. Antrenor: Ilie Poenaru
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Cestor, Graovac, Camora – Rodriguez, Sigurjonsson – Chipciu, Deac, Petrila – Omrani. Antrenor: Marius Șumudică

Cote la pariuri pentru jocul Academica Clinceni – CFR Cluj

În mod normal, CFR Cluj este favorită în acest meci. Cota la victorie a campionilor României este de 1,55 faţă de 6,75 cât au primit ilfovenii pentru a produce surpriza. Nu este aşteptat un meci cu multe schimbări ale tabelei de marcaj, undeva maxim între două şi trei goluri.

Istoricul meciurilor directe ar trebui să îi trimită deja acasă pe ilfoveni, pentru că aceştia au pierdut toate cele şase partide directe jucate până acum. Clujul a făcut legea, atât la meciurile de acasă, cât şi cu Academica pe post de echipă gazdă. Nu este deloc exclus să consemnăm succesul cu numărul 7.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top